Skip to content

M.A.K Studio
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-07-18 07:26:45
JSON

NIPT: L01422017O
Administrator: Tomor Spahiu
Objekti i Veprimtarisë: Studim, projektim, kolaudim dhe mbikëqyrje punimesh.
Emërtime të tjera Tregtare: M.A.K Studio
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 10.02.2010
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.2.A - Veprimtaritë e ekspertizës lidhur me ndikimin në mjedis
I.2.A - Shërbime ekspertize
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njesia bashkiake nr. 5, rruga Irfan Tomini, pallati i shoqerise Cani nr 1, kati i pare.

Adresa Email:
tomi_spahiu@yahoo.com

Telefoni:
0692061223/ 0674110316

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 18.07.2020
Akti i themelimit
Kontrate shit-blerje te pjeseve te kapitalit 15.02.2012
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 3 522 162,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 313 833,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 1 822 487,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 1 058 694,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 529 614,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 269 344,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 395 208,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:9 916 705,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:5 291 673,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:7 734 661,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:5 809 308,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 4 753 535,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 2 247 019,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 1 777 773,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018

Punuar Nga : A.Lala