Skip to content

OMEGA PHARMA GROUP
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-20 10:03:14
JSON

NIPT: L01529009P
Administrator: Fatos Çausholli
Objekti i Veprimtarisë: Import - eksport medikamente e lende te para, e te licensuar nga organet e tjera kompetente ne rastet kur kerkohet.Tregtim me shumice e pakice te artikujve farmaceutik. Import eksport paisjesh mjeksore, reagenteve dhe kiteve, servis paisjesh mjeksore dhe mirmbajtje
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 24.03.2010
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 900 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tirane Kashar KASHAR Motorr me targe CA 107 Tirane 2 Kashar KASHAR Automjet me targe TR 9983 K Tirane Tirane TIRANE TR 503 H (Motor) Tirane Tirane TIRANE AA 362 BO Tirane Kashar KASHAR Motor me targe CAE 514 Tirane Kashar KASHAR Motorr me targe TR 7 C23 Tirane Kashar KASHAR Motor me targe CAG 471 Tirane Kashar KASHAR Mjet me Targë AA 326 HJ Tirane Kashar KASHAR Mjet me Targë AA 819 GI Tirane Tirane TIRANE AA 361 BO Tirane Kashar KASHAR Mjet me targe AA 631 DO Tirane Kashar KASHAR Motorr me targe TR 158 F Tirane Tirane TIRANE TR 0746 S Tirane Tirane TIRANE Motor me targë CAC 306 Tirane Kashar KASHAR Motor me targe CAF 380 Tirane Kashar KASHAR Motor me targe CAF 633 Tirane Kashar KASHAR Mjet me targe AA 634 DO Tirane Kashar KASHAR Mjet me Targë AA 118 GO Tirane Tirane TIRANE TR 146 F (Motor) Tirane Kashar KASHAR Motorr me targe TR 198 H Tirane Tirane TIRANE AA 071 BL Tirane Kashar KASHAR Motor me targe CAD 459 Tirane Kashar KASHAR Automjet me targe AA 195 BL Tirane Kashar KASHAR Motor me targe CAF 722 Tirane Kashar KASHAR Motor me targe CAE 515 Tirane Kashar KASHAR Motor me targe CAF 79 Tirane Kashar KASHAR Automjet me targe AA 477 MS Tirane Tirane Kashar KASHAR Mjet me targe AA 837 DN Tirane Kashar KASHAR Automjet me targe TR 6945 P Tirane Kashar KASHAR Mjet me targe AA 835 DN Tirane Kashar KASHAR Mjet me targe AA 632 DO Tirane Kashar KASHAR Mjet me Targë AA 466 LZ Tirane Kashar KASHAR Mjet me targe AA 944 EX . Tirane Kashar KASHAR Motorr me targe TR OC 14 Tirane Kashar KASHAR Motor me targe CAD 419 KASHAR Mjet me Targë AA 669 GK Tirane Kashar KASHAR Motor me targe CAF 634 Tirane Tirane TIRANE Motor me targë CAC 307 Tirane Kashar KASHAR Mjet me Targë AA 803 GI Tirane Kashar KASHAR Mjet me Targë AA 300 IO Tirane Kashar KASHAR Automjet me targe TR 7207 U Tirane Tirane TIRANE Mjet me targe AA 355 FJ Tirane Tirane TIRANE TR 413 H (Motor) Tirane Tirane TIRANE TR 5788 R Tirane Kashar KASHAR Motor me targe CAF 379 Tirane Tirane
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
KASHAR Kthesa e Kamzes, perballe Casa Italia

Adresa:
TIRANE Rruga Kongresi i Manastirit, Pallat i ri, perballe gjimnazit Çajupi Tirane, Tirane Kashar KASHAR Magazine perballe"Brunes",kilometri 3.5 Tirane Kashar , TIRANE Rruga "Kongresi i Manastirit", Nd.51, H.5, magazine

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 57 195 936,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 131 191 526,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 74 319 956,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 195 925 380,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 181 982 903,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:3 960 280 426,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:3 888 646 177,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 3 034 257 529,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016