Skip to content

 PC STORE

JSON

NIPT: L01606034A
Administrator: Vitator Mehmeti
Objekti i Veprimtarisë: Shitje pajisje kompjuterike. Eksport-Import si dhe tregti me shumicë dhe pakicë të pajisjeve kompjuterike, pjesë të ndryshme këmbimi, aksesorë, servis të pajisjeve kompjuterike, si dhe tregti me shumicë dhe pakicë të mjeteve kancelarie. Shitje pajisje kompjuterike, Eksport-lmport si dhe tregti me shumicë dhe pakicë të pajisjeve elektronikë/informatikë, telekomunikacionit, sisteme vëzhgimi, akses kontrolli, sisteme kundër zjarri, UPS, pjesë të ndryshme këmbimi, aksesorë, servis të pajisjeve elektronike, si dhe tregti me shumicë dhe pakicë të mjeteve kancelarie. Instalim, shërbim, mirëmbajtje të sistemeve kompjuterike, telekomunikacioni, sisteme vëzhgimi, akses kontrolli, sisteme UPS, sisteme zjarri, sisteme elektrike të fuqive të larta dhe të mesme, aplikim grafik. Tregtimit dhe shërbimit të kondicionerëve.
Emërtime të tjera Tregtare: PC STORE
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 06.04.2010
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tiranë Njesia Bashkiake nr.8, Rruga e Dibres, Vila nr.153, Kati i Pare.
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Rruga e Dibres, Vila nr.153, Kati i Pare.

Adresa:
Tiranë Automjet me targë AA 139 IZ

Telefoni:
0682017554, 042221076

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 23 312 756,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 10 133 306,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 3 156 773,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 2 500 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:316 408 581,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 200 026 683,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015