Skip to content

ARKIMADE

JSON

NIPT: L01906030A
Administrator: Iva Mëzezi
Objekti i Veprimtarisë: Shërbime konsulence, studime urbane, transporti, infrastrukture ambjentale, topografike, gjeologjike, hidrogjeologjike. Projektim objektesh civile, arsimore, sportive, industriale, bujqësore, ushtarake, infrastrukture. Mbikëqyrje dhe kolaudim punimesh. Zbatim punimesh. Vlerësim të pasurive të paluajtshme. Shërbime kancelarie, kompjuterike. Import, eksport, shitje me pakice dhe shumice të mallrave industriale, elektroshtepiake, lende të para për ndërtim dhe materiale inerte dhe minerale, materiale hidrosanitare, elektrike, drusore, makineri dhe pjese këmbimi, etj. Shfrytëzim karrierash, materiale inerte, minierash dhe transport. Shërbime në planifikimin urban.
Emërtime të tjera Tregtare: ARKIMADE
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 03.07.2010
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: I.2.A - Shërbime ekspertize
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Rruga Himë Kolli, Ndertesa Nr.24, Hyrja Nr.9, Ap.14

Telefoni:
682056076

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 2 864 831,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 796 795,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:17 451 443,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2015