Skip to content

MAGIC ELEKTRIC
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-07-01 12:50:31
JSON

NIPT: L11421506C
Administrator: Mustafa Duçellari
Objekti i Veprimtarisë: Tregtimin me shumicë dhe pakicë të pajisjeve dhe materialeve elektrike, hidrosanitare, hidraulike, instalimin e tyre neper objekte. Çeljen e zyrave të menaxhimit për dhënien e asistencës teknike dhe të supervizionit për instalimet elektrike dhe hidraulike ndaj të tretëve. Investim dhe menaxhim në fushën e ndërtimeve, për ndërtimin e çdo lloj objekti civil e industrial. Ushtrimin e aktivitetit të agjencisë imobiliare, bar-restorant, etj. Tregtim, programim, instalim dhe projektim i pajisjeve elektronike (elektrovinça) etj. Tregtimi i pajisjeve elektrike, teknologjike për përdorim industrial. Tregtimi i materialeve të ndryshme të ndërtimit. Kryerja e shërbimit të dezinsektimit dhe dezinfektimit. Tregtim ose/dhe import-eksport mallra elektrike.
Emërtime të tjera Tregtare: MAGIC ELEKTRIC
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 18.02.2011
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës, Lagjja nr.14, Rruga Vllazerimi, zona kadastrale 8515, pasuria nr.1/290, kati i pare

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 01.07.2020
Akti i themelimit
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Shenime shpjeguese te PF 2018
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 1 713 789,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 1 527 707,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 3 081 004,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 684 478,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 657 637,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 579 357,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -2 231 258,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:31 678 845,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:27 694 669,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:35 326 909,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:15 576 777,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 16 516 201,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 10 245 812,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 9 460 564,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018

Punuar Nga : A.Lala