Skip to content

Besnik Meçi

JSON

NIPT: L12407012R
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Autoservis. Tregti me pakicë të pjesëve të këmbimit. AC servis (kondicionerë). Tregtimin e të gjitha llojeve të mallrave, materialeve, bateri, lubrifikant, makineri, pajisje elektrike, mekanike, mjekësore, industriale, gjenerator, transformator, etj. Tregtim mallra ushqimore, produkte pastrimi, pajisje e materiale didaktike, kancelarie, laboratorike e shërbime për to. Transport mallrash dhe njerëzish. Ndërtim, riparim, rikonstruksion banesash, rruge, etj. Supervizion, punime konstruksioni
Emërtime të tjera Tregtare: DBD GRUP
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 07.12.2011
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
KASHAR, Autostrada Tiranë-Durrës, Km.5,Godine nje katëshe perballe QTU-se.

Telefoni:
0662005050

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014