Skip to content

AUTOSPRINT ALBANIA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-25 15:30:49
JSON

NIPT: L16325203K
Administrator: Florian Dyli
Objekti i Veprimtarisë: Auto sallon, servis automjetesh, tregti me pakicë te pjesëve te këmbimit për automjete dhe vajra lubrifikante te ndryshëm për automjete. Tregti me pakicë dhe shumicë, import eksport te automjeteve te ndryshëm, ushqimore, industriale, mekanike, pjese këmbimi etj.
Emërtime të tjera Tregtare: AUTOSPRINT ALBANIA
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 17.01.2011
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 7 000 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Qender-Fier Drize, Fshati Drize, Rruga Nacionale Vlore-Fier, krahu i djathte perball ish Azotikut

Telefoni:
694042668

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 740 450,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 1 096 432,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 1 738 203,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 573 464,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:23 140 528,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 40 460 398,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015