Skip to content

Aurel Brozi 

JSON

NIPT: L21507021S
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Kancelari, servis printeri dhe aksesor kompjuterik.
Emërtime të tjera Tregtare: Office Solution
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 07.03.2012
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkiake Nr.2, Rruga "Tefta Tashko", Ndertese Private Nr.31 7.

Telefoni:
0682033361

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 743 877,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:8 004 095,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2015