Skip to content

HEST
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-25 15:30:49
JSON

NIPT: L21527009H
Administrator: Lediana Beshaj
Objekti i Veprimtarisë: Import- eksport, tregti me shumicë e pakicë te makinerive qe lidhen me fushën e industrisë, konfeksione, materiale dekori, hidrosanitare, elektrike, ndërtimit bujqësisë, kancelari për zyra e shkolla, orendi shtëpiake, mobilie, pajisje elektrike, ushqime te të gjitha llojeve, detergjente dhe kimikate te ndryshme. Automjete te reja dhe te përdorura, pjese këmbimi për makina, pajisje dhe makineri mjekësore, laboratorike dhe mjete konsumi për fushën e mjekësisë, transport mallrash e pasagjeresh hapja dhe administrimi i qendër kursesh dhe shkolle, etj. Import - eksport te pajisjeve elektronike, mirëmbajtjen dhe instalime te ndryshme. Design te websiteve dhe shërbime online. Përkthime nga gjuha Angleze ne gjuhen Shqipe dhe anasjelltas. Punime te ndryshme ndërtimore. Hartim projektesh ne fusha te ndryshme, implementim projekti, trajnime dhe shërbime, organizim eventesh dhe catering.
Emërtime të tjera Tregtare: HEST
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 20.03.2012
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tirane Tirane TIRANE Automjet me targe AA 733 LR
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Bulevardi "Gjergj Fishta", Kulla Nr 1, Kati 1

Telefoni:
664009417

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -1 502 223,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 531 619,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 1 392 107,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -444 169,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:17 065 380,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:22 685 555,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 32 404 670,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016