Skip to content

TOWER

JSON

NIPT: L21717003H
Administrator: Irdi Kulla
Objekti i Veprimtarisë: Projektim, mbikëqyrje, kolaudim, vlerësim të pasurive të paluajtshme, konsulencë dhe asistencë teknike, juridike e ekonomike të projekteve, tenderave, kontratave, etj. në fushën e ndërtimit dhe infrastrukturës.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 15.05.2012
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkiake nr.2, rruga Fadil Rada, pallati Daniela, shkalla 2, kati 3, apartamenti 9, nr.pasurie 6/544+2-P

Telefoni:
0694058048

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 2 935 300,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 2 933 572,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 1 746 156,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 183 114,32
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:6 252 757,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 8 199 669,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015