Skip to content

Adel CO
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-20 10:03:14
JSON

NIPT: L22117021M
Administrator: Arjan Lleshi
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitet në fushën e shtypit dhe botimeve. Import-eksport. Shtëpi botuese. Shtypshkronje për letër, karton, plastik, të gjitha llojet e shtypit. Shtypshkronje e karakterit sekret. Publicitet, reklama. Organizim seminaresh, trajnimesh, panairesh, spektaklesh, përkthime në gjuhe të ndryshme. Prodhim e tregtim letre, kartoni, kancelari. Agjensi udhëtimesh. Agjensi komisionarë dhe imobiliare. Importeksport dhe tregti me shumicë e pakicë të materialeve të ndërtimit. Servis pajisjesh elektronike, automjete. Shpërndarje të mjeteve publicitare. Shërbime postare, financiare dhe bankare, aktiviteti i gjithë shërbimeve baze të telekomunikacioneve dhe elektronike, veprimtari biznesi në përputhje me legjislacionin në fuqi. Printim i faturave në mënyrë digjitale, selfmail dhe zarfin faturash.
Emërtime të tjera Tregtare: Adel CO
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 13.09.2012
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Rruga Muhamet Gjollesha,tek Zogu i Zi

Telefoni:
672030041

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 28 060 847,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 3 898 467,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 1 631 653,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 863 594,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:190 700 918,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 158 871 289,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015