Skip to content

A.K.M

JSON

NIPT: L22301501A
Administrator: Mihal Shkëmbi
Objekti i Veprimtarisë: Studime, projektime, shpim-kërkim, për ujë, nafte, gaz e minerale të dobishme. Supervizion në fushën e shpimeve të ujit, naftës e gazit dhe mineraleve të dobishme. Kryerja e punimeve të gjeologjisë-inxhinjerike si pilotime, perde të betonuara, qepje masivesh rrëshqitëse, parandalim të rrëshqitjeve masive etj. Projektim dhe zbatim të veprave ujësjellës, ujë maresë dhe të vaditjes. Studime gjeologjiko inxhinierike për rruge të të llojeve si dhe ndërtime sociale të të gjitha llojeve. Konsulencë në fushën e shpimit për ujë, nafte, gaz e minerale të dobishme si dhe punimeve gjeologjike-inxhinjerike dhe kërkimeve.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 30.10.2012
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: RRASHBULL ARAPAJ Bote uji dhe materiale, Kamioncin me targë DR 6709 E Durrës RRASHBULL ARAPAJ Fshati Arapaj, Kamionçine tip Mercedes Benz me targa AA 012 JS Durrës RRASHBULL ARAPAJ Fshati Arapaj, Autoveture tip Nissan Navara me targa AA 406 GB Durrës RRASHBULL ARAPAJ Fshati Arapaj, Autosonde me kompresor ajri Magirus Deutz me targë ACMT66 Durrës RRASHBULL RRASHBULL Autosonde per shpim per uje gjeologjike , pusesh dhe me kompresor , kamion me targë DR 8549 E 14.
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.7.B - Shpues profesionist për ujë
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
RRASHBULL ARAPAJ Durrës, Fshati Arapa

Telefoni:
0692089140

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 1 811 412,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 121 062,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:21 623 726,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 5 808 161,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015