Skip to content

Nafire Molloholli
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-25 15:30:49
JSON

NIPT: L23028201S
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim me shumicë dhe pakicë te produkteve te lendes drusore biomase, dhe montim, riparim te kaldajave për ngrohje.
Emërtime të tjera Tregtare: BIOENERGY-AL
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 28.06.2012
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
ELBASAN Lagjja Partizani, rruga Janaq Kilica, zona kadastrale nr.8524, pasuria nr.3/135, kati 1.

Telefoni:
692450503

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 8 686 532,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 1 620 001,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 498 852,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:15 680 440,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2016