Skip to content

IGMA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-22 11:06:35
JSON

NIPT: L24804601R
Administrator: Kastriot Molla
Objekti i Veprimtarisë: Eksport-Import dhe tregtimi i lendes drusore biomase pellet për djegie. Linja prodhimi pajisje, ngrohje, montime, sisteme ngrohje ftohje, pajisje elektrike hidraulike. Ndërtime civile, punime speciale ndërtimi, ndërtime ujësjellësa, punime montimi në linjat e TN e të mesëm dhe shpërndarjen e energjisë elektrike.
Emërtime të tjera Tregtare: IGMA
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 26.11.2012
Rrethi: Pogradec
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 500 000,00
Numri i pjesëve: 500
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
BUCIMAS Fshati Starove

Telefoni:
684096992

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 12 258 417,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 3 068 789,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 2 030 789,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:48 010 166,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 27 211 709,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015