Skip to content

EGLENTI

JSON

NIPT: L28405201R
Administrator: Ilir Martini
Objekti i Veprimtarisë: Organizim ambientesh për dite të rëndësishme me të gjithë komponentët perberes. Tregtim i artikujve ushqimore të ndryshëm, industriale, shitblerje bulmeti, prodhim dhe tregtim të materialeve të ndërtimit, konfeksione, hidraulike, elektrike, artikuj brumi, bulmetrave, mobilierisë, hotelerisë me shumicë e pakicë. Prodhim dhe tregtim i lendes djegëse (gaz i lënget për ngrohje dhe gatim, solar) me pakicë, përdorim i lendeve djegëse. Ndërtime civile dhe ekonomike, rrugore, hekurudhore, detare, veprash arti, hidraulike, restaurimi, impiante, teknologjike, etj. Për realizimin e objektit dhe të qëllimeve të saj Shoqëria mund të zhvilloj çdo lloj aktiviteti industrial, tregtar, prodhimi apo këshillimi të konsideruara të dobishme dhe të nevojshme për qëllimet e shoqërisë. Thertore dhe Dyqan mishi.
Emërtime të tjera Tregtare: EGLENTI
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 24.09.2012
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.1.B - Shitje me shumicë e ushqimeve me origjinë shtazore (për njerez)
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Njesia Bashkiake Nr. 2, Rruga "Budi", Pallati shoqerise "Rogerd", Njesia Nr. 33

Adresa:
Vlore Konispol KONISPOL Nderhyrje emergjente ne argjinaturen prane Lumit Pavell

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 2 653 813,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 4 150 866,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 8 332 250,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 149 405,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:77 889 344,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 161 689 069,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015