Skip to content

MOTO-MANIA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-27 10:19:30
JSON

NIPT: L32203009T
Administrator: Albert Ballabani
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim me shumicë dhe pakicë dhe import-eksport te: a) motoçikleta, aksesore motoçikletash, bateri, vaj motoçikletash, biçikleta, aksesore biçikletash. b) të mallrave të ndryshme ushqimore, industrial, pije konfeksione, fruta perime, materiale ndërtimi e nënprodukteve të tyre, elektroshtepiake, prodhime bujqësore e blegtorale, orendi shtëpiake, mobilie, pajisje elektrike dhe elektronike, hidro sanitare, hidraulike, kinkaleri, kancelari zyre e shkolle, pjese këmbimi për auto, bateri, goma. Tregtim bimësh medicinale, eterovajore, plehrash e prodhime kimike, prodhime kozmetike dhe estetike. Import - eksport dhe tregtim me shumicë dhe pakicë të materialeve dhe pajisjeve dentare. Tregti me shumicë dhe pakicë të pajisjeve dhe furniturave mjekësore.
Emërtime të tjera Tregtare: MOTO-MANIA; TechnoDental
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 01.10.2013
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 5 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tirane Tirane TIRANE Fiat Doblo AA 156 GM Tirane Tirane TIRANE Furgon tip Fiat Doblo AA 498 CZ
Statusi: aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Kashar MEZEZ Rruga Dytesore, Autostrada TR-DR, Km.1, Rruga Demneri, Godina nr.1

Adresa:
Tirane Tirane TIRANE Njesia bashkiake nr 2, rruga Qemal Stafa, godine 1-kateshe nr 8

Telefoni:
698570073

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 11 592 703,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 1 214 634,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 577 960,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 66 002,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:58 448 728,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:32 269 124,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 12 083 145,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016