Skip to content

Akademia Shendetit Publik LABYRINTH

JSON

NIPT: L32402038K
Administrator: Elona Shabani
Objekti i Veprimtarisë: Shërbime ekspertize higjeno-shëndetësore. Shërbime ndërhyrëse higjeno-shëndetësore ( dezinfektim, dezinfektim, deratizim, etj). Veprimtari në fushën e shëndetit publik, krijimi i " Akademia e shëndetit publik", ku përfshihen studimet, specializimet, promovimet, asistence teknike, kurset e trajnimit për të gjitha specialitetet e kësaj fushe, specifikisht kurs përvetësimi; për dhënin e ndihmës së pare, laboratorë për ekzaminimin e sëmundjeve profesionale, ushqimeve dhe ambientit. Importimi dhe/ose eksportimi me shumicë dhe me pakicë i mallrave të ndryshme dhe materialeve dhe pajisjeve mjekësore dhe dentare, bimëve medicinale ( mjekësore), bar-kafe-restorant, etj. Shërbime mjekësore parësore. Shërbime mjekësore stomatologjike. Kabinete mjekësor. Qendër mjekësore. Shërbime të tjera shëndetësore e kurative. Edukim në vazhdim për profesionistet në shëndetësi. Trajtime dhe asgjësime të mbetjeve spitalore. Kurse të formimit Professional për: Ndihmës Infermier. Ndihmës stomatolog. Ndihmës veteriner. Sanitare. Kujdestar fëmijësh. Amvise shtëpie. Kujdestar të moshuarish. Kujdestare për persona me aftësi të kufizuara. Shofer autoambulance. Kurse trajnimi për dhënien e ndihmës së pare në raste rreziku, fatkeqësive 2 natyrore si dhe të shkaktuara nga pakujdesit njerëzore, në raste helmimesh me gazra dhe lende të ndryshme helmuese për organizmin e njeriut, evakuimin nga vendi rreziku të të aksidentuarve në kantiere ndërtimi, institucione arsimore, qendra pune, qendra rezidenciale ose turistike, qendra dhe institucione fetare, stadiume dhe koncerte, etj. Kolaudues dhe Kalibrues të pompave dhe enëve në presion, pompave manual dhe të motorizuara, pompe me presion dore, automizator shpine dhe automizator tip ULV për përdorim në kamionë dhe kamionçina. Kalibrues teorik dhe praktik të pajisjeve manual dhe të motorizuara për aplikimin dhe shpërndarjen e përshtatshme të produkteve VectoBac WG, VectoBac G, VectoMax FG. Aplikues në shërbimin 3D (dezinfektim, desinsektim, deratizim). Kurse të përvetimit të gjuhëve të huaja(Anglisht, Frëngjisht, italisht, etj). Ndihmës edukatore për çerdhe. Ndihmës edukatore për Kopshte. Krijim dhe mirëmbajtje rrjeti kompjuterik. Krijim dhe mirëmbajtje faqesh interneti. Krijim dhe mirëmbajtje database. Gjuhe programimi C#, C++, HTML, JAVA. Mirëmbajtës pajisjesh elektromjekësore. Mirëmbajtës pajisjesh dentare. Importe dhe shitblerje të lëndëve dhe preparateve të shërbimit DDD (dezinfektim, dezinfektim, deratizim, insekticid, biocit, larvocit. rodenticid, repellent etj. Pajisjeve të shërbimit DDD ( dezinfektim, dezinfektim, deratizim) pompa me presion të ndryshme, pompa me motor benzine dhe nafte, pompë ULV, automizator, nebulizator, kurthe të ndryshme etje.
Emërtime të tjera Tregtare: Akademia Shendetit Publik LABYRINTH
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 01.12.2013
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.6.A - Shërbime mjeksore parësore dhe/ose stomatologjike
II.8.A - Shërbime ekspertize higjeno-shëndetësore
II.8.B - Shërbime ndërhyrese higjeno-shëndetesore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Rruga Tre Vellezerit Kondi, Nr. 6/1

Adresa:
TIRANE Autoambulance Volkswagen me targe AA 843 IN TIRANE Autoambulance 3 Volkswagen me targe AA 632 IN TIRANE Autoambulance me Land Rover me targe AA 531 JD

Telefoni:
672052913

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 944 409,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 2 206 072,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:4 919 283,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 6 990 952,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015