Skip to content

Olta Sharra
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-22 11:06:35
JSON

NIPT: L32517203Q
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim mishi dhe nënprodukte të tij. Tregti me shumicë artikuj ushqimore. Tregti artikuj të ndryshëm industriale. Shërbim katering.
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 17.01.2013
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.1.A - Prodhim, përpunim, shpërndarje me shumicë e ushqimeve
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
ELBASAN Lagjja Haxhias, rruga Ismail Zyma, zona kadastrale 8525, objekti me numer pasurie A.

Telefoni:
695618087

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 7 425 266,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 6 473 843,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 6 089 032,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:60 474 863,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:38 605 388,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 34 017 914,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016