Skip to content

Maliq Haka

JSON

NIPT: L32829201A
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim të mallrave: ushqimore, elektrike, hidraulike, kancelari, ndërtim, pjesë këmbimi, materiale bujqësore. Rikonstruksione (ndërtesa, rruge, ujësjellës, kanale vaditëse dhe bonifikuese), gërmime, betonime. Ndërtime pritash lumore dhe mure mbajtëse. Tregtim mallrash të ndryshme industriale dhe detergjente. Instalime, riparime pajisjesh elektrike, elektronike, hidraulike. Shërbime, pastrime. Shërbim transporti mallrash të ndryshme. Shërbim siguracionesh të ndryshme. Shërbim riparim mjetesh. Prodhim dhe tregti të materialeve të buta.
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 29.04.2013
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
ELBASAN Lagjja Luigj Gurakuqi, hotel "SKAMPA", kati i 4-ert.

Telefoni:
0692279805

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 471 863,00