Skip to content

Health & Light
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-22 11:06:35
JSON

NIPT: L42231011L
Administrator: Erion Çela
Objekti i Veprimtarisë: Objekti i veprimtarisë se shoqërisë do të jete: Instalim, servis, asistence teknike për aparaturat elektromjekësore dhe materiale me përdorim mjekësor si dhe pajisje mjekësore për përdorim shtepiakë, tregtimi i tyre me shumicë dhe pakicë, import eksport. Importi - eksport, tregtim me shumicë dhe pakicë i materiale dhe produkteve të ndriçimit. Objekti i veprimtarisë se shoqërisë mund të zgjerohet ose ndryshoje me vendim të ortakëve themelues të shoqërisë. Import eksport i motor gjeneratorëve e komponentëve të tyre, centrale të energjisë, motorrave me tere aplikimet e tyre, pajisje të rregullimit dhe stabilizimit të energjisë e tensionit, distribucion i materialeve elektrike për instalime dhe aplikime industriale e rezidenciale, të aparaturave të telekomunikacionit dhe aksesoreve për telekomi, gjeneratorë dhe pjese të ndryshme të gjeneratorit, materiale elektrike, montim dhe tregtim të centraleve të energjisë elektrike si dhe import e shitje-blerje të energjisë elektrike. etj.
Emërtime të tjera Tregtare: Health & Light
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 30.10.2014
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Njesia Bashkiake Nr.10, Rruga Myslym Shyri, Pallati 46, Shkalla 5, kati 2, Apartamenti 43

Telefoni:
672078288

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 30 345 863,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 15 701 849,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 989 017,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:122 165 571,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:57 901 741,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 1 430 000,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016