Skip to content

GENTIAN SADIKU

JSON

NIPT: L42314005A
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim me shumicë dhe pakicë konfeksionesh të ndryshme, materialeve të buta, veshje dhe vegla sportive dhe materiale elektrike. Import eksport të ndryshme.
Emërtime të tjera Tregtare: Joel Company
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 14.11.2014
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkiake nr.5, Rruga Zef Jubani, pallati 24, kati i pare

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018