Skip to content

FAT GROUP

JSON

NIPT: L43428401V
Administrator: Anri Hoxhaj
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me shumicë e pakicë, import – eksport, montim, mirëmbajtje, servis për produkte dhe pajisje: Industriale, elektronike, elektrike, hidraulike, hidrosanitare, bujqësore, ndërtimi, mobilimi, laboratori mjekësor, bujqësor dhe industrial, lavanterie, kancelarie, si dhe produkteve për ujësjellës, pajisje kundër zjarrit, etj. Mobilimi i shkollave, universiteteve, zyrave porteve, aeroporteve, spitaleve, laboratorëve, burgjeve, hoteleve, sallave të konferencave, teatrove, stadiumeve, etj. Tregti me shumicë e pakicë, import – eksport i detergjenteve të pastrimit, tekstileve dhe veshjeve për sigurinë në punë, reagjentëve dhe produkteve ushqimorë. Shërbime kateringu dhe kokteile.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 08.10.2014
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
FIER Lagjja Kongresi i Përmetit, rruga Adriatiku,godine 3-katëshe, kati 1, zona kadastrale 8532, nr pasurie 6/147

Telefoni:
0692334454

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 1 584 088,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 316 118,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:54 412 780,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 8 116 800,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015