Skip to content

BAJKAJ LAND
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-05-28 06:50:46
JSON

NIPT: L47411203R
Administrator: Feruz Basho
Objekti i Veprimtarisë: Menaxhimi i mbetjeve të ngurta, eksportimi/importimi i makinerive dhe pajisjeve të nevojshme për kryerjen e veprimtarisë së menaxhimit dhe trajtimit të mbetjeve të ngurta; ofrim i këshillimeve në fushën e menaxhimit të mbetjeve të ngurta; menaxhimin e hedhjes së mbeturinave urbane të qyteteve ose të komunave, si dhe të shoqërive tregtare, ngritja, funksionimi dhe menaxhimi i vend-depozitimeve(landfill) dhe impianteve të hedhjes, depozitimit, grumbullimit dhe perpunimit të mbetjeve të ngurta, ngritja, funksionimi dhe menaxhimi i impianteve të riciklimit të mbetjeve, shërbime të pastrimit, grumbullimit dhe/ose transportit të mbetjeve, shërbime për mbylljen/rehabilitimin e vend-depozitimeve ekzistuese.
Emërtime të tjera Tregtare: BAJKAJ LAND
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 19.11.2014
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 135 586 906,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Publike
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Anisa Lulo, Harallamb Pandehi (Kryetar); Thoma Thanasi
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlorë; Sheshi "4 Heronjtë"; Lagjja "15 Tetori"; Godina e Bashkisë Vlore; Kati 2.

Telefoni:
0695752708

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ndryshimi i Kapitalit Themeltar
Ndryshimi i Administratorit & Anëtarëve
Ekstrakti historik i regjistrit tregtar 28.05.2020
Dokumenta Financiare: Pasqyra Financiare 2015
Pasqyra Financiare 2016
Pasqyra Financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Shenimet shpjeguese te PF 2018
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -22 491 314,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: -25 957 834,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -1 667 379,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -2 089 380,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:20 649 004,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:20 232 570,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:19 341 709,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:3 284 257,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2015
2016
2017
2018

Punuar Nga : A.B