Skip to content

ZEF BIBA

JSON

NIPT: L49427001E
Administrator: KEF Biba
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim i mallrave ushqimore me shumicë dhe me pakicë. Tregtim të lëndëve alkoolike prodhime vendas dhe të huaja me shumicë dhe pakicë. Tregtimi me shumicë dhe pakicë të mallrave hidrosanitare, elektrike, elektronike, elektro - shtëpiake, pjesë këmbimi, mobilie. Veprimtari në fushën e tregtimit të lëndëve djegëse, gaz i lëngshëm, solar apo çdo lloj lëndë tjetër me pakicë. Veprimtari në fushën e transporteve të mallrave, brenda dhe jashtë vendit nga toka, deti dhe ajri. Import-Eksport mallrash e shërbimesh, parking makinash, etj.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 26.08.2014
Rrethi: Lezhë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: RRESHEN Rruga"Gjergj Fishta",Fugon"BENZ" me targa Mr 2811 A ,
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
RRESHEN Rruga"Gjergj Fishta",Pallati 8/10, kati I.Rreshen Mirdite.

Adresa:
Pallati 8/10, Kati I. Lezhë Rrëshen RRESHEN Lagjja "JAKAJ", ndërtesë mbi truall, me nr. Pasurisë 7/130, zona kadastrale 3224, pranë Pallatit Sportit

Adresa Email:
zefbibac@hotmail.com

Telefoni:
0696288881

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 940 377,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 136 787,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:25 227 689,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 2 665 463,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015