Skip to content

LIGUS

JSON

NIPT: L51523001S
Administrator: Emiliano Ahmetaj
Objekti i Veprimtarisë: Import - Eksport dhe tregtimi i artikujve të ndryshëm industrial, bujqësor, materiale ndërtimi, pajisje elektronike, pajisje dhe materiale hidraulike dhe elektrike, vegla pune. Tregtimi i të gjitha llojeve të mallrave, materialeve, automjeteve me goma dhe zinxhirë të tipave të ndryshme, makinerive, pajisjeve dhe impianteve të ndryshme të karakterit publik, industrial, bujqësor, tregtar, kulturor, sportiv, shërbimeve, pjesë këmbimi, goma të ndryshme, bateri automjetesh dhe vajra lubrifikante. Tregtimi i pajisjeve elektronike, kompjuterë, kancelari, aksesore. Tregtim të pajisje laboratorike, transformator, elektromotor, gjeneratorë, pompa dhe elektropompa si dhe riparim–shërbim për transformatorë, elektromotorë dhe materialet e tjera. Tregtimi import eksport të materialeve dhe pajisjeve industriale, elektro-shtëpiake, pajisjeve e sistemeve të impianteve të ftohjes, ngrohjes, kondicionerë si dhe impiante të tjera të ndryshme të çfarëdo lloji. Projektim dhe instalim i pajisjeve elektrike, industriale, elektroshtëpiake, sistemeve të ftohjes-ngrohjes, kondicionerë, shërbime mirëmbajtje dhe servisi të ndryshme për materialet e pajisjet elektrike dhe industriale. Tregtim i kimikateve dhe 2 pesticideve si dhe çdo veprimtari tjetër ekonomike që do të konsiderohet e nevojshme dhe e dobishme për realizimin e qëllimit të shoqërisë dhe që nuk bie ndesh me legjislacionin shqiptar në fuqi.
Emërtime të tjera Tregtare: LIGUS
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 18.03.2015
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
KASHAR Rruga Teodor Keko, Pallati 2 Art Konstruksion, Apartamenti 13

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:4 267 109,00