Skip to content

Flor Ahmetaj

JSON

NIPT: L52207504I
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Import, riparime dhe bobinazhe të ndryshme elektromekanike. Projektime elektrike dhe mekanike.
Emërtime të tjera Tregtare: O.F ENGINEERING
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 07.10.2015
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës Lagjja nr. 14, Rruga Asti Gogoli, Objekt me nr. pasurie 1/12, Zona Kadastrale 8515

Telefoni:
0692417421

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019