Skip to content

Adenis Pashaj

JSON

NIPT: L52221018S
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Agjenci udhëtimesh. Shitje të paketave të udhëtimit, çdo gjë përfshirë transport bashke me akomodimin e programeve turistike e shërbime në toke. Biletari ajrore dhe detare për vetë si dhe për llogari të të tretëve si nëpërmjet sportelit dhe internetit. Aktivitet shkollimi e trajnimi për nevojat e veta e të tretëve në të gjitha fushat e turizmit. Shërbime transporti dhe dhënie me qira të mjeteve autobus, minibus dhe taksi. Organizim eventesh.
Emërtime të tjera Tregtare: PASHAJ TRAVEL
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 21.10.2015
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkiake nr.9, Bulevardi Zogu i I, ndertese private nr.6/265, z.kadastrale 8350

Adresa Email:
adenis_pashaj@live.com

Telefoni:
0699109162

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019