Skip to content

UEVI-2015 

JSON

NIPT: L52904201S
Administrator: Fatbardha Roka
Objekti i Veprimtarisë: Ruajtjen e sigurimin fizik të objekteve publike e private, në pronësi ose përdorim të personave fizike e juridike, që ushtrojnë veprimtari në Republikën e Shqiperise. Ruajtjen e sigurimin fizik, mbrojtjen e jetës dhe shëndetit të personave fizike, shtetas shqiptare e të huaj.
Emërtime të tjera Tregtare: UEVI-2015
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 30.04.2005
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: I.3.A - Sigurimi fizik i objekteve shtetërore e private, i personave, si dhe veprimtarive social-kulturore, sportive, fetare e politike
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
ELBASAN Lagjja Dyli Haxhire, rruga Kadri Hoxha, NSHU, zona kadastrale nr.2346, pasuria nr.3/83, kati 1.

Telefoni:
695270525

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare