Skip to content

Vilson Prifti
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-09-07 11:16:21
JSON

NIPT: L53912402L
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregti artikuj ushqimore dhe të ndryshëm.
Emërtime të tjera Tregtare: Vilson Prifti
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 12.03.2015
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.1.B - Shitje me shumicë e ushqimeve me origjinë shtazore (për njerez)
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Divjakë, Lagjja numër 2, Rruga 20 Janari, banesa numër 95.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 04.09.2019
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 1 195 411,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 1 327 713,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 1 339 507,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 417 368,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:31 433 851,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:26 508 982,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:26 385 918,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:11 734 000,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2015
2016
2017
2018

Punuar Nga : A.Lala