Skip to content

STAR SECURITY Service

JSON

NIPT: L57303211M
Administrator: Julian Shkreta
Objekti i Veprimtarisë: Sigurimi fizik i objekteve shtetërore dhe private i personave si dhe veprimtarive social-kulturore, sportive, fetare, e politike, i cili ushtrohet në të gjithë territorin e vendit. Sigurimi dhe shoqërimi i vlerave monetare e sendeve të çmuara gjatë transportit, i cili ushtrohet në të gjithë territorin e vendit. Pajisjen e objekteve me kamera sigurie e pajisje të tjera teknologjike që i shërbejnë në sigurinë e tyre. Aktivitet në fushën e tregtisë së pajisjeve të sigurisë. Shoqëria mund të ofrojë konsulencë profesionale dhe teknike, punime për të gjithë gamën e pajisjeve të teknologjisë së informacionit. Të ofrojë burime njerëzore të nevojshme dhe të kryejë mirëmbajtje, instalim dhe montime, si kamera sigurie e pajisje të tjera teknologjike e kompjuterike që shërbejnë për sigurimin dhe mbrojtje të informacionit të subjekteve që ushtrojnë aktivitet privat dhe shtetëror si dhe individëve si për pronën e tyre ashtu dhe për mirëmbajtjen e të gjitha pajisjeve hardware si dhe të programeve software, të cilat shërbejnë për menaxhimin e sigurimit të informacionit për realizimin e vlerësimit të riskut sistematik dhe menaxhimin në fushën e teknologjisë së informacionit.
Emërtime të tjera Tregtare: STAR SECURITY Service
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 01.11.2015
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: I.3.A - Sigurimi fizik i objekteve shtetërore e private, i personave, si dhe veprimtarive social-kulturore, sportive, fetare e politike
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
VLORE Bulevardi Ismail Qemali, Lagjja Isa Boletini, Pallati Breshanaj, Kulla 1 , Kati 1

Telefoni:
672014472

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare