Skip to content

ITT - IDEAL TRAVEL & TOURS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L62206012L
Administrator: Majlinda Koraqi, Elona Rada
Objekti i Veprimtarisë: Shoqëria do të kryejë aktivitetin e mëposhtëm (vetëm nëse është i përcaktuar): Shitjen e paketave të udhëtimit. Çdo gjë që përfshin transport bashkë me akomodimin e programeve turistike dhe shërbimeve ajrore, tokësore dhe detare. Biletari ajrore dhe detare për vete si edhe për llogari të të tretëve si nëpërmjet sportelit dhe nëpërmjet internetit. Aktivitet shkollimi dhe trajnimi për nevojat e veta dhe të të tretëve në të gjitha fushat e turizmit. Shërbime transporti taksi. Shërbime transporti me minibus dhe autobus.
Emërtime të tjera Tregtare: ITT - IDEAL TRAVEL & TOURS
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 03.10.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: PM - Agjenci udhëtimi
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkiake Nr.7, Bulevardi Gjergj Fishta, Pallati E-88, Nr.8

Adresa Email:
reservation@ideal-travel.com.al

Telefoni:
0692103119 0689021731

Faqja Web:
www.ideal-travel.com.al

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare