Skip to content

ALPHA SOLUTIONS GROUP
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L63620402U
Administrator: Alda Marku
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me shumicë dhe pakicë, import-eksport, montim, mirëmbajtje, servis, për produkte dhe pajisje: Industriale, elektronike, elektrike, hidraulike hidrosanitare, bujqësore, ndërtimi, mobilimi, laboratori mjekësor, bujqësor dhe industrial, lavanteri, kancelarie si dhe produkteve për ujësjellësa, pajisjeve kundra zjarrit etj. Mobilim i shkollave, universiteteve, zyrave, porteve, aeroporteve, spitaleve, laboratorëve, burgjeve, hoteleve, sallave të konferencave, teatrove, stadiumeve etj. Tregti me shumicë dhe pakicë, import-eksport i detergjenteve të pastrimit, tekstileve dhe veshjeve për sigurinë në punë, reagjentëve, produkteve ushqimore. Ofrim i siguracioneve të ndryshme TPL, kasko etj. Organizim eventesh. Akomodim në hotel.
Emërtime të tjera Tregtare: ALPHA SOLUTIONS GROUP
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 19.12.2016
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
FIER Lagjia Apolonia, Rruga Apolonia, Pallat, Hyrja 1, Zona Kadastrale 8534, Pasuria Nr. 3/5-N22

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare