Skip to content

4 S
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L64425401K
Administrator: Xhino Sinani
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim me shumicë e pakicë të artikujve të ndryshëm, industrisë, produkte bujqësore, materiale ndërtimi, pesticide, pajisje elektronike, konfeksione etj. import eksport. Transport te mallrave dhe udhëtarëve brenda dhe jashtë vendit. Tregtim me pakicë të karburanteve, të gazit të lëngshëm dhe vajrave lubrifikant. Hapje bar-bufe, restorant, parukeri, sallon mode, qendër estetike, fitnesi, servis, lavazh, motel, agjenci turistike, agjenci imobiliare. Tregtim me shumicë e pakicë te produkteve me origjine shtazore për njerëz. Në fushën e import - eksport dhe tregtim me shumicë dhe pakicë te materialeve dhe pajisjeve elektrike, elektronike, elektro - shtëpiake, kompjuterë, server dhe pajisje të ngjashme. Prodhim, përpunim e shpërndarje me shumicë të ushqimeve. Prodhim dhe tregtim me shumicë e pakicë të të gjitha llojeve te bukës, biskota, kruasan, Fast Food etj. Tregtimin e të gjitha llojeve të automjeteve përfshirë dhe ato të tonazhit të rende. Studime projektime, hartim planesh menaxhim pyjesh, zbatim të punimeve pyjore, transport dhe tregtim të lëndës drusore, dru zjarri etj.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 24.08.2016
Rrethi: Lushnjë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier Lushnje Lagjja Xhevdet Nepravishta, Rruga Çajupi, godine nje katëshe, mbrapa shkolles Liri Kazazi nr 199.

Telefoni:
0694411454

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019