Skip to content

IRDI GEGA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-12-14 10:18:07
JSON

NIPT: L67629601I
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Supermarket, bar-restorant. Shërbime funerale. Tregtim të higjeno-sanitareve.
Emërtime të tjera Tregtare: GEGA
Forma ligjore: Person fizik
Viti i Themelimit: 29.02.2016
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Elbasan, Librazhd, Lagjja nr 2, Rruga e Dibrës, objekt privat nr 2/113 me zonë kadastrale 2446.

Adresa:
Elbasan, Librazhd, Lagjja nr 1, Rruga Dibrës, objekt privat me numër 5.

Elbasan, Librazhd, Lagjja nr 2, Rruga Dibrës, objekt me zonë kadastrale 2446, me numër pasurie 2/113.

Telefoni:
0697900167

Akte. Tjetërsim Kapitali: EKSTRAKT HISTORIK I REGJISTRIT TREGTAR (2018)
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve (2017)
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 1 346 489,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 1 185 005,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:29 757 991,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:18 421 600,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2016
2017

Punuar Nga : A.LALA