Skip to content

Gezim Llaja
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-09-11 12:35:32
JSON

NIPT: L71501507L
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregti materiale elektrike, hidraulike dhe punime elektrike dhe hidraulike
Forma ligjore: Person fizik
Viti i Themelimit: 01.03.2017
Rrethi: Durres
Shteti ku vepron: Shqiperi
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durres Durres DURRES Lagjja nr. 14, Rruga Vath Truja, Objekt me nr. pasurie 8/139, Zona Kadastrale 8515

Telefoni:
692955104

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare