Skip to content

KELVIN TRAVEL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-12-14 10:18:07
JSON

NIPT: L71607034L
Administrator: Aida Kodrasi
Objekti i Veprimtarisë: Agjensi turistike si agjensi turistike, guidë - përkthyes, hoteleri, bar -bufe, restorant, transport udhëtarësh e taksi, makina me qera. Supervizim të fluturimeve, shërbime aeroportuale. Ushtrim i veprimtarisë së këmbimit valutor, ushtrim i veprimtarisë së agjentit të transferimit të parave, në emër dhe për llogari të subjektit financiar jo bankë, shitje të biletave të transportit ajror, detar dhe tokësor si dhe prerjen e policave të siguracioneve të ndryshme.
Emërtime të tjera Tregtare: Kelvin Travel
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 29.03.2017
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: aktiv
Leje/Licensa: VIII.5 - Agjenci udhëtimi
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Administrative Nr.5, Rruga "Medar Shtylla" (Komuna e Parisit), Zona Kadastrale 8270, Vol 26, Fq.44, Nr.Pasurie 8/329+1-N15

Telefoni:
0672020960

Akte. Tjetërsim Kapitali: EKSTRAKT HISTORIK I REGJISTRIT TREGTAR (2018)
Dokumenta Financiare: Pasqyra e performances (2017)
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 1 000 369,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:22 447 739,00
Punuar Nga : A.LALA