Skip to content

E M C GROUP ltd sh.p.k
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-01-29 16:11:17
JSON

NIPT: L71819032P
Administrator: Maksim Azizaj
Objekti i Veprimtarisë: Projektim, inxhiniering dhe mirembajtje per sistemet elektrike, mekanike dhe sistemet e teknologjise, Informacionit dhe Komunikimit. Tregtim dhe instalim te paisjeve dhe pjese kembimi elektro mekanike, elektronike, telekomunikacioni dhe hidaulike per hidrocentrale dhe termocentrale, nenstacione elektrike, linja te transmetimit te energjise
Emërtime të tjera Tregtare: E M C GROUP ltd sh.p.k
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 12.06.2017
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njesia Bashkiake nr.6, Rr. Vasil Tromara, Pallati Nr.20, Kati 1, Zyra 3

Telefoni:
664014897

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare