Skip to content

Ilir Dervishaj
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-09-07 11:16:21
JSON

NIPT: L73315401C
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregtimi me shumicë e pakicë i materialeve të ndërtimit. Prodhime betoni si blloqe, tubina, bandier, etj. Transporti rrugor i mallrave, inerteve, për vete dhe për të tretë. Lavazho. Tregëtimi me shumicë dhe pakicë i materialeve të ndërtimit. Transport rrugor i mallrave, inerteve, për vete dhe të tretë. Tregtimi i plehrave kimike, pesticideve, artikuj higjenik, klore pluhur dhe lëng, drurëve, pemë dhe lule dekorative, veshje pune, materiale druri, hidraulike dhe elektrike, elektro shtëpiake, bojra, vegla pune, pjesë këmbimi për makina, kancelari, etj. Akomodim dhe shërbim hotelerie. Punime ndërtimi në fushën e ndërtesave, rrugëve, kanalizimeve, ujësjellsave, kolaudim të punimeve të ndërtimit.
Forma ligjore: Person fizik
Viti i Themelimit: 15.09.2017
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: 1) Fier, Zharëz, SHEQISHTE, Mjeti me targa FR 3374 D
2) Fier, Mjeti me targë AA 997 HN
3) Fier, Zharëz, SHEQISHTE, Mjeti MAN me targë AA 953 BF
4) Fier, Mjeti me targa AA 218 XF
5) Fier, Zharëz, SHEQISHTE Mjeti me targa AA 249 CF
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, ZHAREZ, SHEQISHTE, Fshati Sheqishte, Rruga e qendres, Godina 64, zona kadastrale3361, nr. Pasurie 102/64

Adresa:
Fier, Patos, RERES, Fshati Reres, Rruga Patos- Reres, godina 9, kati 1.

Adresa Email:
gentidervishi2018@icloud.com

Telefoni:
0696900710

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 24.08.2019
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 5 125 957,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:11 107 659,00
Punuar Nga : A.Lala