Skip to content

AUTO- LB
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-12-14 10:18:07
JSON

NIPT: L77821602G
Administrator: Lavdim Hoxha
Objekti i Veprimtarisë: Import /eksport automjetesh të përdorura dhe shitblerjet e tyre. Dhënie automjetesh me qira.
Emërtime të tjera Tregtare: Auto-LB
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 13.04.2017
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Elbasan, Qendër, Librazhd, Dragostunjë, Lagjja nr 1 Dragostunjë, pronë private me nr pasurie 496/6, dhe zona kadastrale nr 1527, pranë rrugës nacionale Librazhd-Korçë.

Telefoni:
0693939660

Akte. Tjetërsim Kapitali: EKSTRAKT HISTORIK I REGJISTRIT TREGTAR (2018)
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Punuar Nga : A.LALA