Skip to content

"Aquarius Medical"
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-01-26 11:29:36
JSON

NIPT: L81512021D
Administrator: Alvaro Nazarko
Objekti i Veprimtarisë: Import-Eksport tregtimi me shumice e pakice te medikamenteve dhe te aksesoreve te ndryshem farmaceutike dhe parafarmaceutike. Tregtim me shumice dhe pakice te lendeve te para dhe produkteve farmaceutike ne farmaci, spitale private,shteterore,laboratore mjekesore dhe klinika te ndryshme mjekesore. Import -Eksport te materialeve per perdorim mjekesor dhe tregtimi dhe furnizimi i tyre ne subjekte publike e private. Import-Eksport, tregtimi me pakice e shumice te aparaturave mjekesore,pajisjeve mjekesore dhe pajisjeve ndihmese mjekesore.Hapje klinikash,laboratoresh e farmaci, fizio-terapi etj.. per tregtim medikamentesh dhe materiale parafarmaceutike. ImportEksport ,tregtim me shumice dhe pakice te detergjenteve te llojeve te ndryshem, pajisjeve te dezinfektimit, solucion dezinfektimi dhe materialeve te pastrimit, higjenes etj.. Import-Eksport, tregtimi me shumice dhe pakice te materialeve te buta, veshje dhe uniforma spitalore per perdorim te perditshem. Import-Eksport te materialeve dentare, mobiljeve dhe aksesoreve te mobilerise, bojrave dhe lendeve te para per to. Import-eksport te tendave te diellit me perberje hekuri, alumini, etj, per bar-restorante dhe cdo institucioni tjeter. Import-eksport te materialeve ndihmese dhe aksesoreve te ndryshem qe kane lidhje me to. Importeksport te elektro-motorrave dhe pajisjeve elektrike qe kane te bejne me to. Tregtim me shumice dhe pakice per keto materiale dhe aksesoreve te tyre. Import -eksport te materialeve elektrike,hidraulike, materialeve te ndertimit, dhe lendeve te para te ndertimit. Import -eksport te materialeve plastike ,lendeve te para te prodhimit te plastikes,prodhimeve te tjera farmaceutike..Import-eksport te pajisjeve elektronike , printera, kompjutera, kamera,tonera,dvd, cd etj... instalim dhe projektim i tyre, servis dhe sherbim transporti. Shoqeria po ashtu mund te bashkepunoje me shoqeri te tjera me objekt te njejte ose te ndryshem nga i saj. Dhenie me qera aparatura mjekesore.
Emërtime të tjera Tregtare: "Aquarius Medical"
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 08.03.2018
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Don Bosko, Blloku Nr.1, Shkalla Nr.3, Kati I, Nr.4.

Adresa:
1) Tirane, Njesia Bashkiake Nr.11, Rruga Ibrahim Pash Bushatlliu, Objekt Privat Nr/4978.
2) Tirane, Rruga Senatorium Ndertesa Nr.11/871, kati i pare, Zona Kadastrale Nr.8190

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 26.01.2021
Statuti i shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Shenime shpjeguese te PF 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Shenime shpjeguese te PF
Shenime shpjeguese te PF 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2021
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 2 880 090,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 2 425 899,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:52 312 987,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:19 563 286,00
Punuar Nga : A.Lala