Skip to content

TIRANA NATIONAL THEATRE AND DEVELOPMENT
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-09-21 09:49:16
JSON

NIPT: L82124007S
Administrator: Ervin Duka
Objekti i Veprimtarisë: Investimi me qëllim projektimin, zhvillimin, ndërtimin, mobilimin e Teatrit të ri Kombëtar dhe i godinave multifunksionale hotel, zyra, banim dhe shërbime. Kryerja e aktiviteteve, për të cilat nevojiten leje, liçenca dhe/ose autorizime përkatëse, do të bëhet pas marrjes së këtyre lejeve, liçencave dhe/ose autorizimeve. Ndërtim, Projektim, konsulencë, sipërmarrjen zbatuese dhe/ose investimin, sipas rastit. Import-eksport i të gjithë llojeve të materialeve dhe makinerive të ndërtimit.
Emërtime të tjera Tregtare: TIRANA NATIONAL THEATRE AND DEVELOPMENT
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 20.09.2018
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000 000,00
Numri i pjesëve: 1
Shoqëri Mëmë për këtë Subjekt: FUSHA, një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar më datë 18.02.1994 sipas ligjeve të Republikës së Shqipërisë, me numër identifikimi në regjistrin tregtar NIPT J61922018S, me adresë në Tiranë, Njësia Bashkiake nr 2, Rruga Murat Toptani, përballë Kinema Milenium, godina nr.3, Pedonalja, me administrator Shkëlqim Fusha, me status aktiv (Sipas të dhënave të QKB deri më datë 18.09.2019)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Bashkiake Nr. 2, Rruga Murat Toptani, përballë Kinema Milenium, godina nr. 3, Pedonalja

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 18.09.2019
Statuti i shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyra financiare 2018
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -86 091,00
Punuar Nga : A.lala