Skip to content

Asllan Qeli
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-11-23 15:54:20
JSON

NIPT: L82403011T
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Agjensi udhëtimesh, biletash si dhe konsulenca të ndryshme, etj.
Emërtime të tjera Tregtare: AE TRAVEL & TOURS
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 03.12.2018
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Bashkiake Nr.5, Rruga ''Muhamet Gjollesha'', Ndërtesa Nr.15, Ap.14, Kati Përdhe

Adresa Email:
info@aetravelandtours.com

Telefoni:
0682284348

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 19.11.2019
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala