Skip to content

LIBRARI DYRRAHU
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-12-25 13:52:29
JSON

NIPT: L91418502J
Administrator: Indrit Belegu
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim të librave shkollorë dhe artistike, tregtim lodra për fëmijë. Shit-blerje artikuj kanceralie. Import, eksport dhe çdo aktivitet i lejuar nga ligji.
Emërtime të tjera Tregtare: LIBRARI DYRRAHU
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 12.02.2019
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 000 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës, Rruga Egnatia/3, Godina 1039, Zona Kadastrale Nr. 8514, Volumi 38, Faqe 125, Numri i Pasurisë 4/162-N1

Adresa:
1) Durrës, Lagjja 12, Rruga Pjetër Hanxhari, Pallati SAEL, Kati i parë
2) Durrës, Lagjja 13, pranë Shkollës 9 vjeçare Bajram Curri
3) Durrës, Lagjja 6, Rruga Aleksandër Goga, pranë Drejtorisë së Policisë së Qarkut
4) Durrës, Lagjja 3, Rruga Egnatia, Ndërtesë Nr.1042, kati i parë

Adresa Email:
libraridyrrah@hotmail.com

Telefoni:
0697777234

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ektrakt historik i regjistrit tregtar 10.09.2019
Akti i themelimit te shoqerise
Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 10.12.2019
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala