Skip to content

SPITALI CONTINENTAL LUSHNJE
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-07-28 14:23:08
JSON

NIPT: L93724401P
Administrator: Hysen Buzali
Objekti i Veprimtarisë: Ofrimin e shërbimeve jopublike, mjekësore, ambulatore, analiza, spitalore dhe të ngjashme në përputhje me legjislacionin në fuqi. Organizimi, veprimtaria dhe menaxhimi i strukurave diagnostikuese e kuruese dhe qendrave ambulatore të diagnostikimit në territorin e Shqipërisë, si dhe shërbime konsulencë në këtë fushë. Organizimi i qendrave të trajnimit dhe programe për edukimin e trajnimin e doktorëve, infermierëve dhe personelit administrativ. Aktivitet tregtar të aparaturave dhe pajisjeve mjekësore, mjete farmaceutike, shërbime logjistike për materiale/lëndë farmaceutike të përdorura në strukturat e diagnostikimit. Funksionimi dhe administrimi i farmacive të shitjes me pakicë dhe tregtimi me pakicë i barnave dhe produkteve farmaceutike. Në përgjithësi, shoqëria mund të kryejë çdo veprimtari të nevojshme e të dobishme, të lejuar nga ligji për realizimin e objektit të aktivitetit të saj.
Emërtime të tjera Tregtare: SPITALI CONTINENTAL LUSHNJE
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 18.01.2019
Rrethi: Lushnje
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 12 371 000,00
Numri i pjesëve: 2
Shoqëri Mëmë për këtë Subjekt: SPITALI CONTINENTAL, një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar më datë 06.01.2015 sipas ligjeve të Republikës së Shqipërisë, me numër identifikimi biznesi NIPT L51308022F, me adresë në Tiranë, Njësia Bashkiake Nr. 2, Rruga Ali Demi, Ambientet e ish Kombinatit Poligrafik, Godinë 2 Katëshe, ngjitur me Kryegjyshatën, me administrator Hysen Buzali (Sipas të dhënave të QKB deri më datë 28.07.2020)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.6.A - Shërbime mjeksore parësore dhe/ose stomatologjike
III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
Ndryshime
Shënime: *Kapitali i shoqerise eshte 100.000 euro dhe eshte konvertuar ne leke me kursin e kembimit te BSH te dates 27.07.2020 (1 euro=123.71 leke)
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Lushnje, Lagjja Xhevdet Nepravishta, (Lokal tregtie 1-kat, Banesë 2-kate), Pasuria nr. 25/202, Zona Kadastrale 8571

Adresa Email:
financa@spitali cintinental.com

Telefoni:
0698000083

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit tregtar 28.07.2020
Statuti I shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala