Skip to content

BEATO-ANNIBALE
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-06-30 15:01:12
JSON

NIPT: J67902551B
Administrator: Fran Tushaj
Objekti i Veprimtarisë: Ndertime civile, industriale, turistike, bujqesore. - Restuarime rrugesh, vepra arti, ujesjellesa, kanalizime. - Prodhime e tregtime materialesh ndertimi. - Ngritje linje teknologjike. - Prodhime materiale ndertimi inerte, mermeri. - Import-ekport me shumice dhe pakice artikujsh industriale, ushqimore, bujqesore e blegtorale, makineri e pajisje, karburante, lubrifikanre, pjese kembimi, pije, duhan e cigare. - Krijim Agjensi sherbimi, Transport, spedicion. - Kambizem.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 01.07.1996
Rrethi: Lezhë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 69 500 000,00
Numri i pjesëve: 69 500
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: V.1 - Shërbime ekspertize dhe/ose profesionale lidhur me zhvillim e territorit dhe/ose ndërtimin
Çështje Ligjore: 18.09.2012 është vendosur masa e sekuestros mbi kuotat e debitorit: “Beato Annibale” shpk NIPT J67902551B, perfaqesues Fran Tushaj.Si dhe mbi te drejtat qe rrjedhin nga zoterimi i ketyre kuotave duke ndaluar tjetersimin ose disponimin e tyre si dhe ushtrimin e te drejtave qe rrjedhin nga keto kuota
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lezhe URA E RE

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 4 577 234,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 2 563 056,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 238 234,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 41 803 636,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:73 068 830,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:92 415 397,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 21 958 258,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016