Skip to content

I N T E R M E D
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-22 11:06:35
JSON

NIPT: J71424020D
Administrator: Petrit Maho
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport dhe tregtim me shumicë dhe pakicë të mallrave të ndryshme industriale, bujqësore, blektorale, ushqimore, mjekësore dhe farmaceutike. Ushqim social, konfeksione, artikuj tekstile, shkollore, sportive, peshkimi, sahat, bizhuteri, prodhime prej metalesh të çmuara, kinkaleri dhe materiale kancelarie, orendi, mobilie dhe pajisje elektroshtepiake, aparate elektrike, elektronike dhe elektroteknike, makineri, aparatura dhe automjete të ndryshme tokësore, ujore dhe ajrore, materiale të ndryshme ndërtimi, instalimi dhe për ngrohje, materiale hidrosanitare, kimikate, xham, porcelan, qeramike, materiale plastike, bojëra, llak. Organizimin dhe kryerjen e shërbimit mjekësor, farmaceutik dhe kozmetik, shërbime të disinfektimit dhe të higjienizimit si dhe shit-blerje medikamentesh dhe pajisje të ndryshme mjekësore, farmaceutike dhe artikuj kozmetik. Shërbime dhe riparime të objekteve prej metali, drusore, muri dhe të tjera, agjensi turistike, komisionere dhe ndërmjetësimi. Organizim dhe kryerje të shërbimit të transportit tokësor, ajror dhe ujor për mallra dhe pasagjere, si dhe të serviseve për automjete, makineri dhe aparatura të te 2 gjitha llojeve brenda dhe jashtë territorit të Republikës se Shqipërisë.
Emërtime të tjera Tregtare: I N T E R M E D
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 15.04.1996
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 362 313 000,00
Numri i pjesëve: 362 313
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tirane Tirane TIRANE Volkswagen Caddy i bardhe me targa AA 096 RF Tirane Tirane TIRANE Automjet tip Volkswagen tip Crafter TR 2096 U Tirane Tirane TIRANE Volkswagen Caddy i Bardhë me Targë AA 409 JF Tirane Tirane TIRANE Wolswagen Caddy me targe AA 058 JN Tirane Tirane TIRANE Volkswagen Caddy i Bardhë me Targë AA 235 IT Tirane Tirane TIRANE Motorr Honda,TR 744 D Tirane Tirane TIRANE Volkswagen Caddy i Bardhë me Targë AA 236 IT Tirane Tirane TIRANE Automjet tip Wolkswagen CADY, ngjyre e bardhe me targe TR 4281 T. Tirane Tirane TIRANE Volkswagen Caddy i Bardhë me Targë AA 408 JF Tirane Tirane TIRANE Volkswagen Caddy i bardhe,AA 273 DM
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.7.B - Tregtimi me shumicë i barnave
XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE ISMAIL QEMALI 12/1

Adresa:
Durres Xhafzotaj KOXHAS Fshati Koxhas, Komuna Xhafzotaj, Durres ( 2.5 km nga kryqezimi i Maminasit, 100m rruga e Vore - Maminas, Zona kadestrale Nr 2255, Nr i Pasurise 20/38

Telefoni:
682057749

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 62 426 563,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 59 894 323,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 84 499 660,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 115 317 718,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 94 803 494,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:1 903 669 224,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:1 575 275 985,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 1 816 922 339,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016