Skip to content

KROI - OS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-04-07 14:56:27
JSON

NIPT: J72207015Q
Administrator: Nikolla Çaçi
Objekti i Veprimtarisë: Import-Eksport,tregtim me shumice e pakice te mallrave industriale, ushqimore, elektroshtepiake, elektrike, lubrifikant, gaz,turizem,bime medicinale,kimike,bujqesi e blegtori,Prodhim te materialeve plastike,ndertimi,etj. Importeksport, tregti me shumice dhe pakice te tubave, rakorderive dhe aksesoreve te tyre per nderhyrje ne ujesjelles, kanalizime dhe vendosja e tyre.
Emërtime të tjera Tregtare: KROI - OS Sh.p.k
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 25.04.1997
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me date 21.06.2017, me vendim te ortakut te vetem, u pezullua aktiviteti i shoqerise per nje kohe te pacaktuar. Statusi i shoqerise u be “Pezulluar”.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Autostrada Tirane - Durres, Km. 4.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 07.04.2021
Akti i themelimit
Kontrate shitje 23.09.1999
Kontrate shitje kuotash 10.03.2001
Vendim i ortakut te vetem per pezullimin e aktivitetit 21.06.2017
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 78 019 242,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -3 086 448,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -1 826 073,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -3 416 845,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -3 720 936,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:114 139 970,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:1 172 790,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 982 200,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 1 292 070,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 1 688 912,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016

Punuar Nga : A.Lala