Skip to content

DELTA PUBLICITY (Ish MEDIASHOP)
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-12-07 15:31:44
JSON

NIPT: J81927002N
Administrator: Alketa Grande
Objekti i Veprimtarisë: Agjensi publicitare në fushën e reklamave, radio-televizive, punime grafike. Aktivitet në fushën e monitorimit të mediave dhe analizë mediatike në të gjitha bizneset që lejon ligji i Republikës. Aktivitet në fushën e menaxhimit të turizmit, bareve, restoranteve, hoteleve dhe turizëm kulturor. Konsulencë në menaxhim dhe administrim. Administrimin e bareve, restoranteve, fast-foodeve. Në fushën e shërbimit kontabël, konsulencë financiare. Konsulencë në plane biznesi profesionale, planifikim financiar, analizë konkurrence. Konsulencë në fushën e marketingut për zhvillim tregu dhe rritje të shitjeve. Konsulencë në zhvillime të produkteve dhe shërbimeve. Konsulencë për web Zhvillim, Internet Marketing, IT Services.
Emërtime të tjera Tregtare: DELTA PUBLICITY
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 05.04.1998
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Shoqëri e Kontrolluar nga ky Subjekt: Zero Pozitive Delta Publicity (ZPDP), një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar më datë 01.10.2012 sipas ligjeve të Republikës së Shqipërisë, me numër identifikimi në regjistrin tregtar NIPT L22204029O, me adresë në Tiranë, Rruga Luigj Gurakuqi, Pallati Nr. 89, Shkalla A, me administrator Steliani Çela, me status të pezulluar. DELTA PUBLICITY shpk zotëron 50% të kapitalit të kësaj shoqërie (Sipas të dhënave të QKB deri më datë 23.11.2019)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Luigj Gurakuqi, Pallati 89, Shkalla A, Kati 12.

Adresa Email:
info@deltapublicity.com, jorgjizallemi@yahoo.com

Telefoni:
0692069001

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 23.11.2019
Akti i themelimit
Kontrate shitje e pjeseve te kapitalit 02.11.1998
Kontrate shitje kuotash 29.01.2015
Kontrate shitje te pjeseve te kapitalit themeltar 22.12.2016
Kontrate shitje 03.06.2005
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2011
Pasqyrat financiare 2012
Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Shenime per Pasqyrat financiare 2018
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 1 186 967,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 251 390,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 487 717,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 980 815,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -3 576 637,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -3 812 215,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 4 374 654,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 651 920,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 2 476 815,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:19 096 033,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:16 258 653,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:17 393 552,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:20 428 807,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 26 940 307,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 22 681 464,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 49 231 708,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 12 809 763,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 27 295 229,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018

Punuar Nga : A.Lala