Skip to content

ANSI

JSON

NIPT: K06605205C
Administrator: Teki Xhemalaj
Objekti i Veprimtarisë: Import - eksport, tregetim me shumice dhe pakice te artikujve industriale dhe ushqimore, konfeksione , hidrosanitare, elektrike, elektroshtepiake, materialeve te ndertimit, pjeseve te kembimit, mobileri e pajisje , bar restorante, piceri hoteleri, ndertim , prodhim materiale per ndertim.
Emërtime të tjera Tregtare: ANSI
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 04.04.2000
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 154 567 287,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
VLORE Lagjja " Uji Ftohte ", Rruga "Murat Terbaci "

Adresa:
Vlore Orikum RADHIME Rruga Nacionale Vlore-Orikum, km 25, Lagjja Radhime, Objekt nr.1, Zona Kadastrale nr.3140

Telefoni:
683161192

Informacione Financiare


Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 4 709 037,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 3 826 716,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 2 706 126,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 90 351 977,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 3 732 775,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 2 679 419,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2009: 30 966 984,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:104 173 699,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:66 850 411,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 58 976 530,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016