Skip to content

REAL COM
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-12-20 11:03:40
JSON

NIPT: K12302006N
Administrator: Marjan Brraka
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim dhe instalim pajisje dhe rrjete telefonike dhe të sistemeve të sigurimit. Prodhim i kompjuterave dhe aksesorëve të tyre, prodhim programesh të ndryshme dhe prodhim mobiljesh zyre. Tregti me shumicë dhe pakicë i prodhimeve kompjuterike dhe elektronike brenda dhe jashtë vendit. Dhënie e konsulencës në drejtim të organizimit për kompjuterizimin e shoqërive. Organizim kursesh për pregatitjen e analistëve dhe programatorëve. Kryerje operacionesh tregtare dhe financiare, import - eksport, mallrash ushqimore, industriale, të ndertimit etj. Shitblerje e pasurisë së paluajtshme, dhënia e tyre me qira dhe shërbime të ndryshme për shoqërite tregtare.
Emërtime të tjera Tregtare: REAL - COM
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 27.09.2001
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 92 110 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Automjet Peugeot Partner me targë TR 7841 N
Statusi: aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Bogdani, H. 7, Ap. 3 ( pallati 11, ap. 2/5)

Telefoni:
042274974

Akte Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit kombetar (2018)
Dokumenta te ndryshem ne vite
Vendim I asamblese se ortakeve (2010)
Vendim I asamblese se ortakeve (2011)
Vendim I asamblese se ortakeve (2009)
Kontrate dhurimi kuotash (2018)
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare (2013)
Pasqyrat financiare (2015)
Pasqyra e performances (2017)
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 4 774 656,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 32 854 772,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 32 280 846,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 42 464 413,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 4 466 441,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 17 383 345,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:50 907 252,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:130 821 488,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:131 685 090,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 126 099 306,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 58 332 779,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 82 777 809,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017

Punuar Nga : A.Lala